• Украина, Одесса, проспект Маршала Жукова 38
  • info.pallada@ukr.net
с 9.30 до 16.30

В корзине пусто!

Оливкова олія Pomace

Показывать:
Сортировать:
Фильтр товаров
0
Введите два или более слов для более точного результата
3
0
0
0
0
0
0
0
0
Оливковое масло POMACE Производитель: Pallada Страна: Греция Упаковка: пластиковая бутылка Отжим..
На складе
900.00 грн.
0
Оливковое масло POMACE Производитель: Pallada Страна: Греция Упаковка: пластиковая бутылка Отжим..
На складе
1 500.00 грн.
0
Оливковое масло POMACE Производитель: Pallada Страна: Греция Упаковка: пластиковая бутылка Отжим..
На складе
350.00 грн.
Оливкова олія Pomace

Оригінальна оливкова олія Pomace

Традиційна грецька оливкова олія Помас багато гурманів дізнаються легко на полицях, виділивши його з величезної різноманітності сортів. Це досить поширений різновид продукту, який має певні особливості та яскраво-виражені властивості.

Краща оливкова олія Помас в Україні сьогодні можна купити в нашому магазині, який пропонує максимальний асортимент якісних продуктів за найдоступнішими цінами. Якщо ви шукаєте недорогий аналог соняшникової олії в оливковій категорії, кращого варіанту не знайти.

Зверніть увагу, що багато недобросовісних продавців пропонують недорогу рафіновану оливкову олію Pomace замість високоякісної олії першого холодного віджиму сорту Екстра Вірджин. Це абсолютно дві різні категорії продукту, які відрізняє як технологія, так і корисні властивості.

Що ж це таке - олія оливкова Pomace, яку можна купити приблизно за ті ж гроші, що і традиційна олія вищого ґатунку? Чому його рекомендують спеціалісти? Які продукти харчування мають позитивні характеристики? Чи є обмеження щодо його використання?

Як виробляють масло Pomace

Ключовою відмінністю цього різновиду оливкової олії є технологія та сировина, що використовується. Сорт Pomace виробляється з оливкової макухи – залишків оливок після першого холодного віджиму та пресування. Отримана при першому віджимі олія вищого ґатунку відрізняється дуже корисним та збалансованим складом, вартість сорту Extra Virgin також відповідна.

Оливкова олія Помас виходить при наступних віджимах, причому її вихід може бути досить суттєвим, якщо є сучасне продуктивне обладнання. Звичайно, якість цього продукту буде дещо нижчою, як і ціна.

Олія оливкова Помас виготовляють із застосуванням спеціальної добавки - рідкого гексану. Така добавка збільшує вихід готового продукту після проходження макухи через прес. Гексан спеціально додається в підготовлену, попередньо подрібнену суміш, що дозволяє «вичавлювати» з неї практично все оливкове масло, що залишилося.

На наступному етапі Помас оливкова олія рафінується та фільтрується – ці етапи необхідні для повного виведення зі складу готового продукту розчинника. Сучасні методики та технологічні операції дозволяють отримувати олію ідеальної чистоти з відомим смаком та запахом.

Готова масло Помас не відрізняється «багатим» складом, тому вона додатково розбавляється в строго визначених виробником пропорціях високоякісним маслом вищого гатунку Extra Virgin. Це дозволяє отримати досить потрібний продукт за приємною ціною.

Багато «початківців» домогосподарок вважають Помас олію «шкідливою» через використання в процесі виробництва хімічних добавок. Насправді будь-яка соняшникова рафінована олія виробляється за схожими технологіями. Воно також згодом фільтрується та рафінується, після чого використовується без будь-яких обмежень у харчовій промисловості та у побуті.

Чому вам варто вибрати оливкову олію Помас

Основними аргументами для покупців, які віддають перевагу сорту Помас, є:

  • виражений смак та аромат;
  • приємна впізнавана гіркуватість;
  • більше, ніж доступна ціна;
  • можливість використання для смаження.

Оливкова олія Помас, відгуки про яку виключно позитивні, відрізняється низькою собівартістю виробництва, що впливає і на кінцевий цінник товару, який не може бути високим. Порівняно з олією першого холодного віджиму Extra Virgin, наприклад, різниця в ціні досить суттєва.

Основне питання для покупця оливкова олія: як вибрати якісний продукт. Якщо ви вибираєте рафіновані олії, то прямих конкурентів сорту Pomace просто немає. Навіть найякісніші соняшникові та кукурудзяні олії не йдуть у жодне порівняння з цим сортом.

Ця різновид дійсно стоїть «на голову вище» прямих конкурентів, які виробляються за схожою технологією з додаванням хімії та подальшою фільтрацією та рафінуванням. Крім того, Pomace - оливкова олія, яка не містить ГМО, що важливо для кожного прихильника здорового харчування.

Використання

Оливкова олія olive pomace oil, відгуки про яку завжди можна знайти в мережі, найчастіше використовується для приготування продуктів при високих температурах. Продукт має температуру горіння близько 260°С, що гарантує відсутність загоряння та диму під час приготування їжі.

Краще оливкова олія для смаження купити рекомендують саме цього сорту – ви гарантовано не отримаєте готові страви зі сторонніми запахами та смаками. Помас має найкраще у своїй категорії співвідношення ціни та якості, що робить цей сорт ідеальною покупкою.

Зверніть увагу

Досить часто зустрічаються ситуації, за яких на полицях магазинів можна побачити поряд сорти Pomace та Extra Virgin з приблизно однаковою вартістю за пляшку. Тут можливо два варіанти: або сорт Екстра Вірджин - підробка, або на масло Pomace цінник спеціально завищений несумлінним продавцем для отримання додаткового прибутку.

Досить часто покупець, який не особливо розуміється на сортах та різновидах, просто читає на етикетці напис «Olive Oil» і обирає «преміальний», на його думку, продукт. Ми рекомендуємо ретельно «читати» етикетку та правильно сприймати всю наявну інформацію на ній.

В якості висновку

Оливкова олія Pomace - це ідеальна покупка для тих, що часто смажить і бажає використовувати для цього продукт із мінімальним вмістом холестерину. У порівнянні з сортом Extra Virgin цей різновид не може «похвалитися» максимально збалансованим та корисним складом. Воно не настільки «багате» за смаковими відчуттями, тому його дуже рідко додають до салатів та заправок.

При цьому, якщо ви постійно і багато готуєте, краще використовувати саме цей сорт. Він відмінно підходить для смаження за високих температур, при цьому за своїми характеристиками не має найближчих конкурентів серед інших різновидів рафінованих олій.

Провідні кулінари використовують рафіновану оливкову олію сорту Pomace виключно для гарячого приготування та смаження у великих обсягах. При цьому на вашій кухні буде мінімум диму та сторонніх запахів. Для салатів та інших холодних страв краще використовувати дорожче та запашне масло сорту Extra Virgin.